trobada socisCom cada any, per aquestes dates, el pròxim dissabte 26 d'octubre realitzarem la Trobada anual de Justícia i Pau Barcelona, adreçada a les persones associades, col·laboradores i/o voluntàries de l'entitat.

Enguany volem reflexionar sobre els reptes que ens planteja la crítica situació ecològica i les seves repercussions en termes d’injustícia social a la llum de la Carta Encíclica Laudato si’. Analitzarem com podem contribuir més eficaçment des de Justícia i Pau a caminar col·lectivament cap a una conversió ecològica i una ecologia integral. Ens hi ajudaran el teòleg i amic Antoni Matabosch, i Maria Bargalló, biòloga, vicepresidenta de Justícia i Pau i coordinadora del nostre grup d’ecologia i justícia.

 

Horari

9.30 Benvinguda i pregària inicial.

10.00 Col·loqui amb Antoni Matabosch i Maria Bargalló.

11.30 Pausa cafè.

12.00 Debat. Reptes i línies d'acció de Justícia i Pau. Aportacions des dels diferents eixos d'acció i comissions.

13.00 Informes breus de les comissions d'acció i territorials i altres informacions generals.

14.00 Dinar.

 

La trobada tindrà lloc el dissabte 26 d'octubre a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri (C. Nena Casas, 37-47, Barcelona).

Us preguem que confirmeu la vostra presència i ens indiqueu si us quedareu a dinar abans del 21 d'octubre (podeu trucar-nos al 933 176 177 o bé escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Si us quedeu només a l'esmorzar, el cost és de 3 €. Si també us quedeu al dinar, 15 € en total.