2 cartell dillunsdh1920 miniEl pròxim dilluns 4 de novembre tindrà lloc una nova sessió del cicle de xerrades Els Dilluns dels Drets Humans, que organitzem juntament amb Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura. Aquesta conferència porta per títol: "Ser infant migrat a Catalunya" i abordarà la situació actual dels infants amb trajectòries migratòries residents a Catalunya, així com els seus drets.

Al novembre de 2019 es compleixen 30 anys de la Convenció sobre els Drets dels Infants. En aquesta data, i en un context on les problemàtiques migratòries que pateixen els infants estan a l’agenda política de molts països, cal posar la mirada en com, a Catalunya, estem tractant als infants d’origen migrant, quina acollida, quins espais de socialització i quines oportunitats els hi estem oferint.

 

 

 

Aquestes i altres qüestions relacionades seran tractades en el llarg de la xerrada, que comptarà amb la participació de:

  • Sílvia Carrasco, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Elisabet Ureña, advocada del programa de Migració i Codesenvolupament de Càritas Diocesana de Barcelona.

La moderació de l'acte anirà a càrrec d'Aure Farran, coordinadora del suplement AraCriatures del diari Ara.

La trobada tindrà lloc el pròxim dilluns 4 de novembre a les 19 h a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure. Per saber de què tractaran les properes xerrades del cicle 2019-2020, podeu consultar "Els Dilluns dels Drets Humans" al nostre web.

 

2 cartell dillunsdh1920 mini