Dia de la DiversitatL'11 i 12 de novembre, Justícia i Pau realitzarà uns tallers de sensibilització per a joves en el marc del Dia de la Diversitat, un esdeveniment de foment, sensibilització i educació dels drets humans organitzat per l'Ajuntament de Barcelona. Les activitats, que tindran lloc a l’Espai Jove La Fontana, al barri de Gràcia, se centraran en la resolució de conflictes i en la cultura de pau.

 

Justícia i Pau participarà en el Dia de la Diversitat organitzat per la Gerència de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports - Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, amb col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació, amb el suport de l'Agència Europea dels Drets Fonamentals (FRA) i amb la participació d'entitats de referència de la ciutat en defensa dels drets humans.

En concret, Justícia i Pau farà dues activitats:

1) Una exposició/taller anomenada “La violència un mal rotllo”, que tracta de crear una reflexió sobre la nostra actitud davant els conflictes violents i la resposta que tenim vers aquests passant de la cultura violenta a la cultura de pau.

2) Passi del documental “Ahimsa. Contra la guerra”, que analitza les causes de la guerra posant en evidència tots els actors involucrats i que també remarca l’important paper que hi juga la ciutadania.

El Dia de la Diversitat s'adreça a joves estudiants de 12 a 18 anys i és un esdeveniment de foment, sensibilització i educació dels drets humans.

Aquests tallers es realitzaran els dies 11 i 12 de Novembre a l’Espai Jove La Fontana, situat al Carrer Gran de Gràcia, 190-192 de Barcelona.