BBVA sense armesUn any més, les campanyes BBVA sense armes, Banco Santander sense armes i CaixaBank sense armes, en el marc de la campanya Banca Armada, demanen a la ciutadania la cessió d'accions per tornar a participar a les Juntes Generals d'Accionistes d'aquestes entitats financeres, sota l'objectiu de denunciar les inversions que fan en armament.

Les Juntes Generals d'Accionistes se celebraran els propers 14 de març (BBVA), 28 de març (Banco Santander) i el mes d’abril (CaixaBank). L'objectiu dels representants de les campanyes de Banca Armada, serà, com sempre, denunciar davant els mitjans de comunicació i tots els i les accionistes allà presents, les inversions de BBVA, Banco Santander i CaixaBank que vulneren els drets humans i promouen la violència armada.

Per aquest motiu, es fa una crida als ciutadans perquè mitjançant la cessió de les seves accions, els representants de la campanya puguin intervenir a les juntes d'accionistes.

Els interessats en col·laborar en aquesta acció poden fer arribar les seves targetes de participació signades a Justícia i Pau (c/Roger de Llúria, 126, 3er 1a - 08037 Barcelona).

Per a qualsevol dubte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 93 3176177