Col·laborarJustícia i Pau fa una crida a totes les persones que s’identifiquen o simpatitzen amb la nostra tasca per convidar-vos a col·laborar de diferents maneres: incorporant-te com a voluntari en un grup de treball, participant en accions de l’entitat, fent un donatiu o esdevenint col·laborador econòmic o associat, i/o divulgant la informació i missatges de l’entitat.

Justícia i Pau engega un nou curs amb una agenda de treball ben carregada d’accions i temes importants per fer-ne seguiment a fi de continuar essent una veu que contribueixi a la protecció dels drets humans, la justícia social i la promoció de la cultura de la pau en el món.

Ara bé, per aconseguir-ho necessitem sumar més persones al nostre projecte. És per això que fem una crida a totes aquells persones que mireu amb simpatia i us identifiqueu amb la nostra tasca, per tal de demanar-vos la vostra col·laboració.

Les formes de col·laboració són múltiples:

- Incorporar-se com a voluntari en alguna de les nostres comissions i equips de treball (pau, drets humans, justícia i salut, dret a l’habitatge, presons...) o en alguna de les nostres comissions locals (Badalona, Maresme, Sant Just, Sabadell, Terrassa...) o d’altres demarcacions catalanes (Tarragona, Lleida, Girona, Manresa, Solsona...).

- Fer un donatiu puntual o esdevenir col·laborador econòmic regular.

- Associar-se a l’entitat, participant en l’Assemblea i altres espais de l’entitat.

- Contribuir a la difusió dels nostres missatges i activitats, compartint amb amics i familiars les informacions i publicacions de l’entitat, via mail, twitter, facebook... o convidant a altres persones a rebre regularment la informació.

- Incorporar-se com a voluntari per tasques concretes: traduccions, permanències a l’entitat, col·laborant en fires, actes públics o accions de carrer.

La teva participació serà molt benvinguda. Et necessitem.

Gràcies!