Organitza
Justícia i Pau, Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia, l’Ajuntament de Barcelona, la XIP (Xarxa Interreligiosa per la Pau), AUDIR i Càritas Diocesana de Barcelona.
29/06/2022 - 19:00 - 20:30

La Pau del Cor de La Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres

La Pau del Cor tindrà lloc el dimecres 29 de juny, a les 19 h, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, i serà conduït per la periodista Rosa Maria Calaf. L’acte compta amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, Càritas Diocesana de Barcelona, la XIP (Xarxa Interreligiosa per la Pau) i AUDIR. 

La Pau del Cor és un acte interreligiós i interconviccional per reivindicar l’espiritualitat com un camí vers la pau. Es durà a terme al cor de la ciutat, on es proposa un espai de silenci, meditació i vetlla per la pau, amb la participació de les diferents tradicions religioses i espirituals presents a la ciutat. També es llegiran textos per part de diverses entitats socials, que des de l’humanisme i la defensa del bé comú, defensen la cultura de la pau. La lectura dels diferents textos anirà acompanyada per la música del handpan de Ravid Goldshmidt.

pau del cor

 

Barcelona