Organitza
Justícia i Pau
24/09/2022 - 10:00 - 14:00

La Plaça del Diàleg - Sant Cugat

La Plaça del Diàleg tindrà lloc el dissabte 24 de setembre, de 10 h a 14 h. La ubicació serà La Rambla del Celler de Sant Cugat. L’acte està impulsat per Justícia i Pau Barcelona amb la col·laboració d'Unipau i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Aquesta és una iniciativa que vol tornar a portar el missatge de l’Arcadi als carrers. Durant tot el dia, la plaça acollirà la instal·lació artística “Ser pacifista al segle XXI. Com contribuir a una cultura de pau ara i aquí?”, realitzada per Domestic Data Streamers, amb l’objectiu de compartir els missatges més importants d’Oliveres, i de generar espais de trobada, debat i conscienciació de la ciutadania en general.  

La instal·lació es compon de sis balances, cadascuna amb una pregunta vinculada amb temes molt relacionats amb l’Arcadi com són el desarmament, les finances ètiques, la distribució justa dels recursos, la sostenibilitat... En cada plat de la balança hi ha una resposta, cada una amb els seus pros i contres, que faran reflexionar a la ciutadania sobre la societat que volem. 

No hi pots faltar!

sant cugat

 

Barcelona