Organitza
Art LS' i XIP
04/02/2023 - 10:00 - 13:30

Matinal: Toquem de peus a terra

Dissabte 4 de febrer a les 10 h i fins a les 13:30 h, se celebrarà la trobada matinal "Toquem de peus a terra", al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Badalona.

Aquest és el segon acte del projecte Art Descalç per la Terra. En aquesta ocasió es posarà l'accent en els conflictes de la Terra.

Tot i que és el segon acte del Projecte, hi pot assistir tothom qui ho desitgi, encara que no hagi participat en el primer. T'esperem!

Al llarg del matí tindrem oportunitat de conèixer el monestir i la comunitat de silenci que l’habita, de caminar pels terrenys agrícoles que gestiona el col·lectiu conreu Sereny, de prendre un cafè tranquil·lament, d’escoltar el testimoniatge de persones compromeses en la defensa de la terra, de dialogar i també de conèixer l’Ikebana (un mil·lenari art espiritual de la Natura) tot contemplant una obra creada per a aquesta ocasió. Serà un plaer compartir-ho junts.

L'activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia abans del 31 de gener. Inscriu-te fent clic aquí.

Indicacions per arribar al Monestir: S’ha d'accedir al Parc de la Serralada de Marina des de Badalona (Canyet), al punt que compartim amb vosaltres (enllaç de Google Maps*) on trobareu una tanca groga que podeu moure i tornar a posar al lloc després de passar (encara que digui "prohibit el pas en vehicle", com que veniu al monestir podeu passar). Aquest camí es converteix en un de terra (Camí del monestir) que us porta al monestir. Aparqueu en l’esplanada que està just abans i que indica Pàrquing.  

*Enllaç Google Mapshttps://goo.gl/maps/ZHezVw8aqaoHSQzh6

cartell+

 

Badalona