Organitza
Vàries entitats
19/11/2021 - 19:00 - 21:00
Centre d'estudis Cristianisme i Justícia (Barcelona)

Projecció "La Sal de la Terra" en la 18 Mostra de Cinema Espiritual

La 18a Mostra de Cinema Espiritual d'enguany ha programat el cicle “Ecologia i espiritualitat”, amb la col·laboració de Justícia i Pau. En aquest cicle un dels documentals que es projectarà serà La sal de la terra de Wim Wenders i Juliano Ribero que convida a reflexionar sobre les dificultats i els interrogants de la raça humana.

Sinopsi

El fotògraf Sebastião Salgado recorre els continents per captar els canvis de la humanitat. Ha estat testimoni de grans esdeveniments que han marcat la història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc. Així doncs, el documental de Wim Wenders i Juliano Ribeiro sobre el fotògraf Sebastião Salgado presenta diferents situacions que manifesten la col·lisió humana i social actual. No es tracta només de mostrar paisatges espectaculars i fauna i flora exòtiques com a homenatge a la bellesa del planeta, sinó que també és una reflexió sobre les desigualtats i els interrogants que ens plantegem com a raça humana.

Horaris

Divendres 19 de novembre a les 19 h tindrà lloc la projecció al Centre d'estudis Cristianisme i Justícia i la presentació correrà a càrrec d'Eudald Vendrell, president de Justícia i Pau. No obstant, la projecció també tindrà lloc a diferents espais del territori català:

  • Dimarts 16/11 a les 18:30 h al Cinema Catalunya (Terrassa)
  • Divendres 19/11 a les 18 h al Centre de lectura de Reus (Reus)
  • Dimecres 24/11 a les 19:30 al Cinema Lluïsos d'Horta (Barcelona)
  • Dijous 25/11 a les 19 h al Centre Catòlic Blanes (Blanes)
  • Divendres 26/11 a les 20 h al Centre Parroquial Sant Vicenç de Sarrià (Barcelona)

Més informació

Barcelona