NOTÍCIES

Crida de la Campanya Banca Armada: Juntes d'accionistes 2020

Com cada any, des de la Campanya Banca Armada, de la qual Justícia i Pau en forma part, us convidem a cedir el vostre vot en les juntes generals d'accionistes de les entitats bancàries més importants d'Espanya: BBVA, Bankia, Banc Sabadell, Caixabank i Banco Santander. L’objectiu de la campanya és denunciar les seves polítiques d’inversions en empreses que fabriquen armament. Us avancem algunes de les dates de les juntes d’accionistes en les quals participarà la campanya:

BBVA: 13 de març a les 12:00 hores.
Bankia: Per confirmar.
Banc Sabadell: 26 de març a les 18:00 a Alacant.
Caixabank: 3 d'abril.
Banco Santander: Per confirmar.
Mútua Madrileña: Per confirmar.

Per tal de denunciar les polítiques d’inversions en la indústria de les armes per part d’aquestes entitats bancàries, demanem que persones amb accions d’aquests bancs però que estan en contra de les seves pràctiques ens cedeixin el seu vot i ens permetin parlar en el seu nom per assenyalar públicament la participació d’aquestes entitats en el negoci de la guerra.

Si voleu cedir el teu vot a la campanya, cal que envieu el targetó de delegació de vot signat per correu postal a c / Erasme de Janer, 8, despatx 9, 08001,  Barcelona. Recordeu que no heu d’omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara s'han de confirmar els membres de la campanya que podran ser presents a cadascuna de les juntes d’accionistes. La delegació de vot original signada haurà d’arribar com a molt tard 10 dies abans de la junta d’accionistes del banc en qüestió.

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç.

Si teniu qualsevol dubte, també podeu escriure a delegacio-vots@bancaarmada.org o trucar al 93 441 53 35.

Per als accionistes de CaixaBank: heu de contactar-nos per correu electrònic ( delegacio-vots@bancaarmada.org) perquè li confirmem el nom de la persona que representarà el seu vot, i després portar la seva delegació de vot omplerta i signada en qualsevol sucursal de CaixaBank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d'accionistes.