NOTÍCIES

Acte públic de cloenda del projecte [Rec]fugiades

Per segon any consecutiu i juntament amb l'entitat La Bretxa i el Col·legi Mare de Déu dels Àngels, hem desenvolupat el projecte educatiu [Rec]fugiades.

A través de la metodologia d'aprenentatge-servei, una vuitantena d'alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Àngels (La Sagrera, Barcelona) han treballat durant un trimestre escolar per informar-se i comprendre la situació de les persones migrades i refugiades, contribuint així a la cohesió i la interculturalitat del barri.

Ara, els i les joves participants volen compartir en un acte públic els videoclips, curtmetratges, fotografies, poemes i entrevistes elaborats a l'aula, per tal d'estendre com entenen l'acollida i el respecte a les persones migrades i que aquesta mirada arribi a tot el veïnat de La Sagrera i Sant Andreu. A més a més, en aquest acte comptarem amb la participació de la Carmen Juares, de la Asociación Mujeres Migrantes Diversas. 

L'acte públic i obert tindrà lloc el dimarts 11 de juny a les 19.00 h, al Centre Can Clariana Cultural (Carrer Felip II, núm. 222, Barcelona).

A més, de l'11 al 20 de juny i al Casal de Barri Torre de la Sagrera podreu visitar l'exposició "[Rec]fugiades: la diferència ens enriqueix, el respecte ens uneix" amb el conjunt de materials elaborats pels i les joves i pensats per fomentar la reflexió de tot el veïnat.

Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona - Justícia Global i Cooperació i l’Ajuntament de Barcelona -  Districte de Sant Andreu.