NOTÍCIES

Diàleg Islamo-cristià: el paper de las religions en la construcció de la pau

La pau és un dels grans reptes de la nostra societat. Què hi poden aportar les tradicions religioses?

Aquesta és una de les preguntes a les quals volem donar resposta amb el diàleg islamo-cristià que hem organitzat conjuntament amb la comunitat Minhaj ul Quran International Spain i en el qual parlarem del paper de les religions en la construcció de la pau.

Aquest diàleg, que s'emmarca dins de la campanya Teixint Xarxes, estarà protagonitzat per un representant de la religió cristiana i un altre representant de la religió musulmana per veure quines són les seves eines per arribar a la pau, com veuen i viuen la pau, la convivència entre religions amb un diàleg no violent i el seu camí per la construcció d'una societat que avança per la pau.

Els participants al diàleg seran:

  • Joaquim Cervera Duran, sociòleg, membre de Justícia i Pau Barcelona i de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR).
  • Hasnat Mustafa Hashmi, advocat, responsable de relacions públiques a Minhaj ul Quran International Spain.

L’acte tindrà lloc el dilluns 11 de desembre a les 19 h, a Ronda de Barcelona (Consell de Cent, 382) i serà d'entrada lliure.

Aquesta activitat està organitzada en col·laboració amb la comunitat Minhaj ul Quran International Spain i compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a: projectes@justiciaipau.org
 

Imatge eliminada.