NOTÍCIES

Estrenem web!

En un context difícil, a causa de la crisi de la Covid-19, i en què la defensa de les persones més vulnerables esdevé encara més primordial, presentem el nou web de Justícia i Pau, amb un disseny més clar i minimalista i amb una disposició dels continguts més ordenada i accessible. D’aquesta manera reforcem la nostra tasca de contínua promoció i defensa dels drets humans durant els darrers 52 anys.

El nou disseny potencia que tothom pugui visualitzar, a primer cop d’ull, l’activitat que duem a terme des de l’entitat, estructurada en quatre eixos d’acció: pau, diversitat i democràcia; desenvolupament humà integral; drets humans, i justícia restaurativa. L’objectiu últim és fer arribar a més persones els nombrosos continguts d’informació i anàlisi social que Justícia i Pau produeix de manera constant. 

Seguint la nostra pràctica de treball amb organitzacions vinculades a l’economia social i solidària, el web ha estat desenvolupat per part de l’estudi creatiu RiceUp, que és una cooperativa membre de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya. Al mateix temps, el nou portal és fruit del treball conjunt de multitud de persones vinculades a Justícia i Pau: equip de govern, persones voluntàries, estudiants en pràctiques, equip tècnic i altres membres de l’entitat, la qual cosa ha permès ajustar-lo a les necessitats del conjunt de persones implicades.

Davant dels moments crítics que vivim, cal que tots ens preparem per assumir grans reptes. Amb aquest nou web, Justícia i Pau afronta el futur més preparada.