Jaume Duch Fumadó i Maria Bargalló Castellón
PUBLICACIONS

Laudato si'. Reflexions per a les Celebracions Dominicals - Cicle A

Autoria: Jaume Duch Fumadó i Maria Bargalló Castellón

Any de publicació: 2022

Descripció: L’evangeli és una paraula viva, cada cop que és proclamada s’adreça a l’ara i aquí d’aquells que l’escolten. Per tant, no ens ha d’estranyar que l’evangeli ens parli dels problemes d’avui i que ens pugui il·luminar respecte als reptes del present.

En el marc del projecte Parròquies Ecosolidàries sorgeix la iniciativa “Laudato si’. Reflexions per a les celebracions dominicals”. Es tracta d’uns suggeriments per aprofundir l’evangeli del diumenge a partir de les aportacions de l’encíclica.

Poden ser útils per preparar la celebració pròpiament dita (monicions, homilia, pregària…) o bé es poden utilitzar per reflexionar a nivell individual o en petit grup (revisió de vida, estudi d’evangeli, catequesi d’adults, etc.).

Així, en aquest llibre trobareu, per a cada diumenge, l'evangeli corresponent, una cita de l’encíclica Laudato si' relacionada amb el text de l’evangeli, un comentari de l'evangeli, alguna qüestió oberta per continuar reflexionant-hi i una pregària molt breu.

Per accedir a la fitxa tècnica fes clic a l'enllaç: https://www.claret.cat/ca/llibre/LAUDATO-SI-REFLEXIONS-PER-A-LES-CELEBRACIONS-DOMINICALS-CICLE-A-849136425