NOTÍCIES

Nou cicle dels Dilluns dels Drets Humans - Curs 2021/22

Ja tenim aquí el nou cicle de conferències Els Dilluns dels Drets Humans en la seva vint-i-tresena edició. Aquest és un espai en el qual volem donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món.

Com cada any, hem fet una anàlisi de la realitat i les problemàtiques socials de major rellevància per presentar-vos vuit sessions de màxima actualitat, amb la presència de persones i organitzacions expertes en cadascuna de les temàtiques i que esperem que siguin del vostre interès.

Com podreu veure en el quadríptic d'aquesta edició, el cicle arriba amb un nou horari. Totes les sessions seran a les 18.30 h.

Recordeu que totes les sessions tindran lloc a la sala d'actes de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona).

IMPORTANT: A causa de les limitacions d'aforament, és recomanable la inscripció prèvia a través d'aquesta pàgina web de Cristianisme i Justícia. La celebració presencial dels debats resta condicionada al que estableixin en cada moment les autoritats sanitàries i sempre d'acord amb les indicacions de seguretat.

Com cada any, les sessions també es podran seguir a través d'internet.

Podeu veure les sessions dels cicles anteriors a la llista de reproducció del nostre canal de YouTube.

Programació DillunsDH 21-22