NOTÍCIES

Publiquem en obert el documental “Kichwa Tembo, El somni d’un tresor amagat”

El curs 2019 vam presentar el documental “Kichwa Tembo, el somni d’un tresor amagat”, un documental de l’entitat congolesa GADHOP, amb qui vam col·laborar en el marc del projecte #ConflictMinerals durant diversos anys. 

El documental dona veu a la població local congolesa i mostra el seu punt de vista sobre l’extracció i comerç de minerals de conflicte, i l’impacte en la població de les regulacions internacionals.

Aquest peça audiovisual, producte de la col·laboració de GADHOP, Justícia i Pau i La Bretxa, ha estat possible gràcies al suport de l’ACCD, l’ICIP i els donatius particulars de més d’un centenar de persones a través de la campanya de finançament col·lectiu que vam dur a terme a través de la plataforma Goteo.

El documental es va presentar en un acte públic, però no es va publicar en obert perquè les persones que havien col·laborat en el crowdfunding poguessin disposar del documental en primícia. Mesos després i, amb l’objectiu de donar màxima difusió al documental, el posem a disposició de tothom i també amb subtítols en castellà. 

Si feu clic en la imatge, podreu veure el documental sencer.
 

Documental Gadhop