NOTÍCIES

Participem en la 18a Mostra de Cinema Espiritual

Des de Justícia i Pau Barcelona, participem d'aquesta 18a edició de la Mostra de Cinema Espiritual que aplega un total de 88 projeccions en 51 sales de 23 ciutats d'arreu de Catalunya, que enguany també serà virtual. La programació conté films que reivindiquen el paper de les dones dins de les diferents tradicions religioses.

La Mostra arriba un any més als centres penitenciaris de Catalunya i als centres educatius de justícia juvenil, en el marc de les activitats per a la reinserció de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia. 

La Mostra també acull, en el seu programa, el cicle “Ecologia i espiritualitat”, amb la col·laboració de Justícia i Pau, en què es projecten dues pel·lícules que conviden a la reflexió sobre el model de planeta que volem: La sal de la Terra, de Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado, una reflexió sobre les desigualtats i els interrogants de la raça humana, i Els espigoladors i l’espigoladora, d’Agnès Varda, que reflexiona sobre la societat de consum.

Tanmateix, aquest any es manté la versió virtual, iniciada l’edició anterior, a causa de la pandèmia. Les plataformes on es podrà veure la Mostra des de casa són la Sala Virtual Verdi i FilminCAT.

Més informació i reserva d'entrades

Cartell Mostra