NOTÍCIES

Presentem la Memòria d’activitats del 2019

Amb gran satisfacció publiquem la Memòria d’activitats de Justícia i Pau 2019; un document que permet observar amb perspectiva tots els projectes que hem impulsat o en els quals ens hem involucrat durant el darrer any.

Es tracta, sens dubte, d’una bona eina per repassar un any més de contribució al treball per la defensa dels drets humans, i de reconeixement a totes aquelles persones que han ofert el seu temps, gratuïtament, per a aquest fi. Ocasions com l'actual crisi demostren, una vegada més, la importància de la memòria històrica; en un futur caldrà recordar com estem vivint aquest moment i a través de quines eines l'haurem enfrontat. Així doncs, amb la mirada enrere que ofereix el document que aquí presentem, també volem deixar constància de tots els resultats positius que ha reportat el camí fet; un camí pel qual caldrà continuar per tal de fer front a la crisi actual, sense oblidar mai a les persones més vulnerables.

Algunes de les iniciatives que recopilem, durant el 2019 han aconseguit reconeixements que ens fan molt contents: la menció honorífica del XXVI Premi Voluntariat al nostre programa de voluntariat per a la reinserció social, o el premi Aprendizaje-Servicio 2019 que ha rebut el projecte [Rec]fugiades. La consolidació de la xarxa de parròquies eco-solidàries o els nous passos endavant de la Xarxa Interreligiosa per la Pau també són algunes de les iniciatives a destacar de forma especial.
 

Memòria 2019


Aquest document s’erigeix, a més, en l’eina idònia per a totes aquelles persones que es vulguin acostar a Justícia i Pau per primera vegada. Amb un disseny clar i directe, la Memòria propicia que tota persona interessada ens pugui conèixer amb facilitat: hi trobareu testimonis personals d’algunes de les persones involucrades en l’entitat; un breu recull de les activitats impulsades per part de les altres comissions de la xarxa de Justícia i Pau a Catalunya, com també informació relativa al conjunt de plataformes i xarxes de les quals formem part. 

La manera d’implicar-se en el treball en favor dels drets humans pot prendre camins molt diversos (com podeu veure, tant pel que fa a temàtiques com a ubicacions geogràfiques); busqueu la forma que més us escaigui a través de la nostra Memòria d’activitats 2019! Us convidem a consultar-la fent clic en el botó de descàrrega.