NOTÍCIES

Presentem la Memòria d’activitats del 2021

Publiquem la Memòria d’activitats de Justícia i Pau 2021; un document que permet observar amb perspectiva tots els projectes que hem impulsat o en els quals hem participat durant el darrer any.

Es tracta d’una bona eina per repassar un any més de contribució al treball per la defensa dels drets humans, i de reconeixement a totes aquelles persones que han ofert el seu temps, gratuïtament, per a aquest fi. El format que hem escollit per presentar el conjunt d'activitats, projectes i accions desenvolupades és molt visual i gràfic, i inclou dades inèdites, que no s'havien presentat amb anterioritat. Pots visualitzar la memòria prement el botó de Descarrega la publicació.

 

memòria

 

Volem aprofitar per informar-te que ja estem treballant en la memòria de 2022 que encara mostrarà més accions i projectes nous que hem engegat. És per això que et demanem el teu suport. Si encara no formes part l'associatiu de l'entitat, t'animem a sumar-te o a fer un donatiu puntual per ajudar-nos a seguir amb el nostre treball.

Entra a l'apartat "Col·labora" del web i fes un donatiu! Recorda que fer donacions a Justícia i Pau desgrava en la declaració de la renda. També tenim una nova plataforma al web que permet fer donatius amb targeta de crèdit, o bé, pots fer el teu donatiu a través de BIZUM amb el codi 05340. 

Esperem que la memòria t'agradi i que la comparteixis amb totes aquelles persones que creguis que puguin estar interessades en la nostra feina de denúncia i sensibilització.

Gràcies!