NOTÍCIES

Seminari: Una mirada al sistema penal i penitenciari

El pròxim 20 de maig, començarà el seminari "Una mirada al sistema penal i penitenciari", organitzat per Justícia i Pau amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Aquest seminari constarà de quatre sessions de dues hores distribuïdes entre el maig i la tardor de 2019, on s’exposaran els principals trets característics del sistema penal a Catalunya, la realitat als centres penitenciaris catalans i s’analitzarà com acompanyar a les persones recluses en la seva reinserció social.


L’objectiu principal d’aquestes sessions és proporcionar les eines necessàries a les persones que actuen com a voluntàries de Justícia i Pau a les presons, però estan obertes al voluntariat o equip tècnic d’altres entitats així com a qualsevol persona que estigui interessada en el món penitenciari i de la reinserció.

Es tracta doncs, d’una formació de caràcter integral que comptarà amb les intervencions de membres de l’equip tècnic de Justícia i Pau, així com de membres del voluntariat de l’entitat que fa tasques d’acompanyament i formació als centres penitenciaris catalans.

Totes les sessions es faran a la Parròquia de Sant Ildefons (Carrer Madrazo, 92 Barcelona).

Podeu inscriure-us al seminari aquí.

Imatge eliminada.