NOTÍCIES

Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres

La Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres és un esdeveniment que vol ser un espai de trobada, obert a la participació de tota la ciutadania, que provoqui una possibilitat real, viva i dinàmica per repensar entre totes i tots, el futur desitjat per a la nostra societat. Durant l’última setmana de juny, concretament del 27 al 30, es realitzaran diverses activitats per diferents espais de la ciutat de Barcelona. Aquests actes busquen mantenir viu el missatge i llegat de l’Arcadi.

Per a veure tota la informació sobre aquest esdeveniment, ja es pot visitar el web de la Setmana per la PauA més de poder visualitzar el programa i conèixer més sobre Justícia i Pau i l'Arcadi, podràs explorar quines entitats i organitzacions col·laboren amb nosaltres i ens donen suport, a més d'unir-te tu també com a col·laborador/a o voluntari/ària.

Els actes que s'hi faran són el Conversatori, on el jovent tindrà l'oportunitat de plantejar totes aquelles inquietuds i demandes sobre el futur a dos eurodiputats. El Happening, que és un acte que consisteix en la realització d'una performance, basada en la denúncia i la transformació. La Pau del Cor, que és un acte interreligiós i molt simbòlic, que busca fer sentir calma i pau. I la Plaça del Diàleg, que és l'esdeveniment que més iniciativa té per tornar a portar el missatge de l'Arcadi als carrers, amb espais artístics, musicals i de debat i conversa.

A més durant l'acte d'inici que es farà el dia 27, es presentarà l'entrevista a Arcadi que van fer la Directa i el Crític.

La Setmana per la Pau serà un espai de festa, d’intercanvi de pensaments i de propostes d’acció, d’enfortiment del treball en xarxa, d’invitació a un canvi de paradigma i de concreció d’accions d’incidència sociopolítica, de manera pacífica, transformadora i no-violenta.  

 

7pau