Del 19 al 26 de maig, persones de tot el món es reuneixen per celebrar la Setmana Laudato Si’ 2024 , una commemoració dedicada a reflexionar i actuar d’acord amb el missatge de l’encíclica Laudato Si’ del Papa Francesc sobre la conversió ecològica integral. El tema d´aquest any, “Llavors d’esperança”, és una crida a ser sembradors d’esperança  en el nostre món, una esperança arrelada en la fe i l’amor.

La Setmana Laudato Si’ és una ocasió perquè persones de totes les creences i procedències s’uneixin a l’acció per protegir el medi ambient i garantir que es preservi per a les generacions futures. Hi ha moltes accions que podeu dur a terme durant la Setmana Laudato Si’ per influir directament i significativament en el món que ens envolta, us en proposem algunes.

PROPOSTA PER A LA SETMANA LAUDATO SI’ 2024

Participar a la trobada interreligiosa i interconviccional “LA PAU AL COR”

El 23 de maig, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Música, paraula i cant uneixen les diferents tradicions espirituals, religioses i conviccionals presents a la ciutat, creant una atmosfera de silenci, reflexió i gest compartit a favor de la pau i la concòrdia. L’art és una via d’expressió que ens permet gaudir de la diversitat cultural i de creences i, a la vegada, un patrimoni comú que pot facilitar el coneixement mutu i afavorir una convivència pacífica.

Totes les persones de Molins que hi vulguin participar ens trobarem el dijous 23 de maig a les 17:45 h a l’estació per anar-hi plegades.

 

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.