TEMPS DE LA CREACIÓ 2024

Cada any, de l´1 de setembre al 4 d´octubre, la família cristiana s´uneix en aquesta celebració global de pregària i acció per protegir la nostra casa comuna. És un temps especial en què celebrem Déu com a Creador i reconeixem la Creació com l’acte diví continu que ens convoca com a col·laboradors per estimar i cuidar el do de tot allò creat. Com a seguidors de Crist de tot el món, compartim una crida comuna a tenir cura de la Creació.

Esperançar i actuar amb la creació

Enmig de la triple crisi planetària del canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i la contaminació, molts comencen a desesperar-se i a patir ansietat ecològica. Com a persones de fe, estem cridats a proclamar l’esperança que inspira la nostra fe, l’esperança de la resurrecció. No es tracta d’una esperança sense acció, sinó d’una esperança encarnada a accions concretes de pregària i predicació, servei i solidaritat.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.