Temps de quaresma

Camí de conversió ecològica integral vers la Pasqua

Propostes i materials per als més joves

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes per animar, des de la catequesi, l’escola o l’esplai, a viure en família el Temps de quaresma, facilitant que els infants puguin entendre el seu significat i fent una especial incidència en l’educació per a la cura de la creació i l’espiritualitat ecosolidària.

Pregàries i celebracions quaresmals

Podeu incorporar aquestes oracions a les vostres pregàries i celebracions habituals,  lliurar-les als membres de la comunitat  per animar-los a pregar  o enviar-les a través de la xarxa per fer-ne difusió.

Full ecoparròquia pels diumenges de quaresma

Un full amb reflexions quaresmals relacionades amb la conversió ecològica integral que pot servir per fer-ne difusió i es pot incorporar o adjuntar al full parroquial.

Laudato si’ a les celebracions dominicals del Temps de quaresma

Elements (reflexions a partir de les lectures, pregàries…) que us poden ser d’utilitat a l’hora d’introduir elements per a la conversió ecològica integral en les celebracion dominicals durant el Temps de quaresma.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.