Adonar-nos del que hem fet malbé i de les actituds i els hàbits que ens cal canviar

És molt noble assumir el deure de tenir cura de la creació amb petites accions quotidianes, i és meravellós que l’educació sigui capaç de motivar-les fins a conformar un estil de vida. (Laudato si’ 211)

QUARESMA – SETMANA SANTA

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes per animar, des de la catequesi, l’escola o l’esplai, a viure en família la quaresma i la setmana santa, facilitant que els infants puguin entendre el seu significat i fent una especial incidència en l’educació per a la cura de la creació i l’espiritualitat ecosolidària.

Les vostres propostes sumen

Incorporarem en aquest espai aquelles propostes quaresmals adreçades als infants, adolescents o joves que ens feu arribar amb voluntat de compartir-les amb la resta de membres de la xarxa.

Celebracions de quaresma amb infants 

Pregàries per demanar perdó

Podeu incorporar aquestes oracions a les vostres pregàries i celebracions, escollir-ne algunes per preparar una vetlla de pregària o simplement enviar-les a les famílies o lliurar-les als infants  per animar-los a lloar el Creador.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.