Temps de la Creació

Cada any, de l’1 de setembre al 4 d’octubre, els cristians d’arreu del món estem cridats a aprofundir la nostra relació amb el Creador, amb tots els nostres germans i amb tota la creació.  El lema d’enguany: “Escolta la veu de la creacióvol despertar la nostra consciència al clam de la Terra i al clam dels pobres. És una crida a restar atents a la veu de totes les criatures  que ens parlen del nostre Pare Creador.

PROPOSTES PER CELEBRAR EL TEMPS DE LA CREACIÓ

Esdeveniments i iniciatives

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes i a fer-nos arribar les vostres per tal de poder donar-les a conèixer.

Propostes i materials per als més joves

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes per animar, des de la catequesi, l’escola o l’esplai, a viure en família el Temps de la creació, facilitant que els infants puguin entendre el seu significat i fent una especial incidència en l’educació per a la cura de la creació i l’espiritualitat ecosolidària.

El Temps de la Creació a les celebracions dominicals

Elements (monicions, reflexions a partir de les lectures, pregàries…) que us poden ser d’utilitat a l’hora de preparar les celebracion dominicals durant el Temps de la Creació.

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.

Descobrir Déu pels camins de la casa comuna

Itineraris que conviden a la reflexió, la meditació i la pregària per connectar-nos de ple amb el Creador i tota la seva creació. 

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.