09/12/2021 - 16:45 - 19:00

4a sessió anual "Diàlegs per la interculturalitat"

Participem en el cicle Diàlegs per la Interculturalitat.

L’Oficina del Club de Roma a Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Secretariat Gitano i la Fundació ”la Caixa”, celebra, per quart any consecutiu, una nova sessió del cicle Diàlegs per la Interculturalitat, un espai de debat, diàleg i reflexió sobre quina societat volem i sobre el paper que pot tenir la perspectiva intercultural en la cohesió social i el nostre desenvolupament com a societat.

Aquest acte tindrà lloc el proper dijous 9 de desembre a les 16:45 al Palau Macaya. Primerament, es realitzarà una conferència inaugural que correrà a càrrec de la Dra. Ángeles Solanes, catedràtica en Filosofia del Dret per la Universitat de València. A continuació, Cristina Manzano moderarà una taula rodona sobre "Interculturalitat, tolerància i diversitat" amb la participació d'Aya Sima, Miguel Ángel Aguilar i Miquel Torres, director de Justícia i Pau Barcelona. Finalment, a les 19 h, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, efectuarà la cloenda de l'acte.

Aquestes reflexions derivades d'una jornada d'aquest caire poden resultar particularment oportunes davant el creixent risc de polarització i fractura social presents en les diferents societats actuals.

Més informació.

programa diàlegs per la interculturalitat

 

Barcelona