Organitza
Grup Sant Jordi
15/06/2023 - 14:00 - 16:00
Passeig de Gràcia, 78 principal

Tribuna Joan Carrera

Com a entitat coorganitzadora ens plau convidar-vos a la cinquena sessió de la TRIBUNA JOAN CARRERA, un dinar-col·loqui al restaurant Pomarada de Barcelona (Passeig de Gràcia, 78 principal) que se celebrarà el proper dijous 15 de juny de les dues a les quatre de la tarda.

El convidat és Jesús Martínez Gordo, teòleg i escriptor.

Catedràtic emèrit de Teologia de Vitòria, professor de Cristianisme i Justícia, capellà de l'equip ministerial de la unitat pastoral de Basauri (Bizkaia). Ha estat professor de teologia a Bilbao, Sant Sebastià i Nàpols. Ha publicat darrerament els llibres “La conversión del papado y la reforma de la Curia vaticana”, “Estuve divorciado y me acogisteis”, “Ateos y creyentes. Qué decimos cuando decimos Dios”. Analitza, sense pèls a la llengua, l'actualitat eclesial mundial amb una mirada lúcida, irònica i profunda. Ens parlarà sobre "El camí sinodal alemany i el sínode mundial de bisbes: què està en joc?".

Recordem que per tal d'inscriure's a l'acte cal: 

1. Omplir aquest formulari. 

2. Fer una transferència bancària de 30 euros. 
 
Un cop feta la inscripció a l’enllaç que trobaràs a sobre, cal que transfereixis els trenta euros al compte ES15 0081 7011 1200 0253 8556. Cal indicar clarament el nom de la persona que s’inscriu per assistir al sopar en la transferència.

Per a més informació sobre l'esdeveniment feu clic aquí. I, si teniu algun dubte o preciseu més informació us podeu adreçar a aquest correu electrònic: info@tribunajoancarrera.cat.

Barcelona