NOTÍCIES

Cap a un 8 de març dins l'església - Dilluns dels Drets Humans

El pròxim 4 de febrer continuem amb el Cicle dels Dilluns dels Drets Humans que organitzem juntament amb Cristianisme i JustíciaMans UnidesCàritas diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura. Aquesta conferència (la cinquena del cicle 2018-2019) porta per títol "Cap a un 8 de març dins l'església" i examinarà els reptes i qüestions que l'Església haurà de tractar per assolir la plena igualtat entre homes i dones en el si de la seva organització.

Fa un any, el 8 de març va suposar un punt d’inflexió en la lluita feminista a casa nostra. Aquesta revolució que s’està donant a la societat està costant més que penetri també a l’Església. Són moltes les qüestions obertes que l’Església hauria d’afrontar si no vol quedar al marge dels processos socials i polítics clau que s’estan donant en la nostra societat en aquest camp. De quina manera avançar cap a una igualtat efectiva també dins l’Església?

Aquesta i altres qüestions relacionades seran adreçades al llarg de la xerrada, que serà moderada per la periodista i responsable de comunicació de Lafede.cat Montse Santolino i comptarà amb la participació de:

 

Viqui Molins. Religiosa teresiana, activista i impulsora d'iniciatives socials.

Neus Forcano. Filòloga, professora de Llengua i Literatura i membre de l'Associació Europea de Dones per la Recerca Teològica (ESWTR).
 

La trobada tindrà lloc el pròxim dilluns 4 de febrer a les 19 h a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure. Per saber de què tractaran les properes xerrades del cicle 2018-2019, podeu consultar Els Dilluns dels Drets Humans al nostre web.