NOTÍCIES

Presentem una nova edició dels Dilluns dels Drets Humans - Curs 2020/21

El cicle de conferències Els Dilluns dels Drets Humans arriba a la seva vint-i-dosena edició. Aquest és un espai en el qual volem donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món.

Com cada any, hem realitzat una anàlisi de la realitat i les problemàtiques socials de major rellevància per presentar-vos vuit sessions de màxima actualitat, amb la presència de persones i organitzacions expertes en cadascuna de les temàtiques i que esperem que siguin del vostre interès. Com podreu veure en el quadríptic d'aquesta edició, les tres primeres conferències del cicle tindran com a rerefons la crisi sanitària produïda per la covid-19.

A més, el nou cicle arriba amb un parell de novetats que esperem que entusiasmin tant com a nosaltres:

  • La primera és una col·laboració amb el mitjà digital Crític que tindrà lloc a la sessió del mes de gener. És una conferència que teníem prevista pel cicle passat, però que no es va poder realitzar per culpa de la pandèmia. Hem considerat la temàtica prou important i d'actualitat com per a recuperar tal com l'havíem pensada en el seu moment.
  • La segona, una sessió per al mes d'abril amb un format totalment diferent. Més que mai necessitem eines per transformar el món a favor de la justícia social, preservar la natura i garantir la vida digna i amb drets. Cal construir una economia que tingui les persones al centre, i per això, parlarem de la renda bàsica universal, la reducció de la jornada laboral, la democràcia als espais de treball i la fiscalitat que necessitem. Al llarg del curs us donarem més informació sobre el lloc on es farà i com es farà aquesta sessió especial.

Recordeu que totes les sessions tindran lloc, a les 19 h, a la sala d'actes de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona), excepte la sessió del mes d'abril.

 

IMPORTANT: A causa de les limitacions d'aforament, és recomanable la inscripció prèvia a través d'aquesta pàgina web de Cristianisme i Justícia. La celebració presencial dels debats resta condicionada al que estableixin en cada moment les autoritats sanitàries i sempre d'acord amb les indicacions de seguretat.

Com cada any, les sessions també es podran seguir a través d'internet.