Justícia i Pau és legalment una associació. Poden ser socis totes les persones que s'identifiquin amb les finalitats i valors de l'entitat i respectin els seus Estatuts. Els socis, reunits en l'Assemblea General, fixen les prioritats i estratègies de l'entitat i elegeixen els membres de la Junta de Govern.

Tots els socis tenen  veu i vot a l'Assemblea, tenen dret a ser elegits membres de la Junta de Govern i a rebre informació sobre la marxa de l'entitat. Els socis reben totes les informacions i publicacions i participen gratuïtament en totes les activitats organitzades per Justícia i Pau (cursos, seminaris, jornades...)

Les quotes són: ordinària (85 €); joves menors de 25 anys, aturats i jubilats (40 €); de suport (160 €); altres imports (de lliure elecció).

Els donatius (quotes), a partir del 2016, donen dret a una desgravació del 75%* del seu import en l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

 Taula Desgravacions

 

 

L’1 de gener de 2015 es va modificar la Llei 49/2002 (Llei de Mecenatge), que suposa una reforma important en el règim de les desgravacions fiscals per a donatius entregats, tant per persones físiques com per persones jurídiques.
Això significa que tot el que aporteu a entitats benèfiques i, en aquest cas, a Justícia i Pau, us desgravarà més en la vostra declaració de la renda, i encara més a partir del 2016.

Fes-te soci

Powered by BreezingForms

Les dades seran incloses en un fitxer de JUSTICIA I PAU, per a la finalitat indicada, qui adopta les mesures de seguretat que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’informem que tenim l’obligació de cedir les seves dades a l’Agencia Tributària perquè vostè pugui gaudir de la desgravació del 25 % a l’ IRPF de la seva aportació econòmica segons Llei 49/2002. Accepto expressament, via correu postal o electrònic, rebre informació de JUSTICIA I PAU relativa a les funcions que les on pròpies, o no accepto .Podrà exercir els seus drets ARCO, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l’Oficina de JUSTICIA I PAU. O bé, adreceu un correu amb les vostres dades (nom, DNI, adreça, telèfon, correu electrònic i data de naixement) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La quota de soci pot desgravar-se en un 25% en l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.