Seu de Justícia i Pau de la diòcesi de Barcelona

La seu de Justícia i Pau de Barcelona es troba a:

C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 BARCELONA
T. 93 317 61 77
F. 93 412 53 84
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comissions territorials

Justícia i Pau de Barcelona compta amb diferents comissions territorials:

Altres comissions

Justícia i Pau és un organisme de l'Església Catòlica reconegut per la Santa Seu. És per això que eixisteixen també associacions i comissions de Justícia i Pau, amb personalitat jurídica pròpia, en altres diòcesis de Catalunya, a la resta de l'Estat espanyol i del món, amb la mateixa identitat i finalitats. Consulteu les adreces en aquesta mateixa web, "seus de Justícia i Pau a Catalunya i les Illes", "Justícia i Pau a Europa" i "Justícia i Pau en el món".

Justícia i Pau de Barcelona treballa en xarxa i sovint amb una mateixa veu amb les associacions i comissions de Justícia i Pau a Catalunya i les Illes Balears. Actualment, Justícia i Pau és present, a més de Barcelona, a les diòcesis de Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Vic i Solsona (vegeu "seus de Justícia i Pau a Catalunya i les Illes").

Igualment, Justícia i Pau de Barcelona forma part de la Comisión General de Justicia y Paz de España, organisme creat per la Conferència Episcopal Espanyola, format per totes les comissions i associacions de Justícia i Pau de l'Estat espanyol.