Badalona

Adreça: Parròquia Sant Josep (C. Enric Borràs, s/n)
Adreça electrònica: correujaumev@telefonica.net
Responsable: Jaume Ventura

La comissió de Badalona participa en les activitats i xarxes locals difonent a la ciutat de Badalona els missatges i campanyes de Justícia i Pau. La comissió es dedica especialment a la tasca d’acollida de persones migrants i refugiades i al diàleg interreligiós.

Un dia després de la convocatòria mundial del quinze d'octubre, dia de reinvidicació per demanar canvis imminents als que ens governen, es celebra avui el Dia Mundial de l’Alimentació. Crec que són necessàries unes reflexions a tots els habitants d’aquest planeta. Aquest mes d’octubre arribarem als 7.000.000.000 (set mil millions).

Senyors governants: no es pot permetre més que amb les seves polítiques agràries d’interessos de mercat dels països rics es tirin diàriament tones de productes agrícoles quan moren de fam diàriament milers d’habitants.

Presentin la seva dimissió si no poden resoldre temes tant importants com aquests.

Senyors ciutadans de països rics: preocupin-se més d’on procedeixen els aliments que consumeixen i facin una anàlisi del cost que li ha suposat arribar fins a les seves mans.

Descartin tots els que són motiu d’especulació, no caiguin amb l’excusa de la globalització en consumir qualsevol producte i prioritzin més els productes locals i regionals.

Eduquin els seus fills, els seus néts, els seus veïns a consumir una alimentació més sana, més solidària, més generosa, a ser més selectius en els seus aliments, entre tots estem construint el futur i serem els responsables dels que ens precedeixin.