La Selva del Camp

Adreça: C. Forn Nou, 19, 43470, La Selva del Camp
Adreça electrònica: salomebalsells@gmail.com
Responsable: Salomé Balsells

La comissió de La Selva treballa molt activament en l’àmbit d’aquesta població difonent els missatges i accions de Justícia i Pau, participant en iniciatives locals, organitzant xerrades i debats i publicant un butlletí informatiu periòdic.

Justícia i Pau La Selva del Camp ha organitzat una conferència solidaria sota el títol "refugiats" en què l'equip de voluntaris de Badalona "PROACTIVA OPEN ARMS" explicarà la seva experiència a Lesbos.

PROACTIVA OPEN ARMS va néixer a Badalona, el setembre del 2015, amb la voluntat d'anar a Lesbos i salvar les vides i ajudar als refugiats que arriben a la costa grega.

L'acte, que tindrà lloc a Santa Llúcia, també comptarà amb la participació de Àngel Miret Serra, del Comitè Coordinador d'Ajuda al Refugiat de Catalunya. 

Hi col·laboren l'Ajuntament de Barcelona i la Parròquia de Sant Andreu Apòstol.

Justícia i Pau Selva del Camp organitza, el proper diumenge 13 de març, juntament amb Pagès Editors, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Selva del Camp i la Parròquia Sant Andreu Apòstol, la presentació del llibre "Les religions a Catalunya", de Montserrat Coll, Joan Estruch, Manuel Forcano, Gloria García-Romeral i Antoni Pladevall, editat per Josep-Lluís Carod-Rovira.

selva del camp 2Justícia i Pau de La Selva de Camp us convida el proper diumenge 21 de febrer a les set de la tarda a la conferència "Una Condemna global al sistema", que tindrà lloc a santa Llúcia. 

De la mà del Doctor Jaume Botey es comentarà i reflexionarà sobre la carta encíclica del Papa Francesc "Lloat sigueu".

Jaume Botey, doctor en Filosofia i Antropologia i Llicenciat en Teologia, obrirà el debat al voltant de qüestions relacionades com: què està passant a la nostra casa?, l'arrel humana de la crisi ecològica, una ecologia integral i l'aliança entre la humanitat i l'ambient.


Localització Santa Llúcia, c/ Hospital, 13 de La Selva del Camp

Justícia i Pau Selva del Camp us convida el 31 de gener a la presententació del llibre "Salms avui", de l'autor Mn. Ricard Cabré Roigé. L'acte, que tindrà lloc a les 18.30h, presentat per Mn. Joan Gurieses, comptarà amb la presència de Dolors Quintana, Francina Baldría, Rosa Isern i Narcís Martí en la lectura dels salms. 

Prensentació Agenda Llatinoamericana La SelvaJustícia i Pau de La Selva de Camp us convida el proper dimarts 8 de desembre a la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2016, titulada "Desigualtat i propietat".