Sant Just Desvern

Adreça: C. Bonavista 112 bis, 1r 1a, 08960, Sant Just Desvern

Adreça electrònica: jesuscastrosa@gmail.com

Responsable: Jesús Castro 

La comissió de Sant Just treballa per tal de coordinar, organitzar i analitzar diverses activitats centrades principalment en les temàtiques pròpies del poble i la comarca del Baix Llobregat. La comissió participa en diferents espais i activitats del poble, entre les quals destaca la participació en el Consell Pastoral de la Parròquia de Sant Just i en les reunions convocades pel Consell de solidaritat i cooperació de solidaritat i el Consell de benestar social de l'Ajuntament sobre la realitat social del poble i les seves necessitats. També realitza mensualment el programa de radio Veus de la Parròquia, la Finestra de Justícia i Pau, on es parla dels diferents temes d’actualitat.

Justícia i Pau Sant Just Desvern us convida el dissabte vinent, dia 12 de març, a les nou del vespre al sopar solidari "Planta-li cara a la fam: sembra" per tal de poder engegar un nou projecte de Mans Unides.

Durant l'acte, que tindrà lloc a la parròquia dels Sants Just i Pastor de Sant Just Desvern, s'explicaran els resultats dels projectes començats el 2015. A més a més, els diners que es recullin d'aquest sopar solidari es destinaran a finançar el Programa mòbil d'atenció primària de salut, de Mans Unides.

Aquest programa, desenvolupat a l'Índia, té com a objectiu comprar i equiparar una clínica mòbil per tal de poder explicar i parlar de temes bàsics com: la prevenció de malalties o tenir una bona nutrició i higiene.

Esteu tots convidats al sopar i a participar de la vetllada.

Justícia i Pau Sant Just Desvern