El 6 d’abril de 2021 ens deixava el nostre estimat company i amic Arcadi Oliveres, expresident de Justícia i Pau (2001-2014) i membre actiu de la nostra entitat des de 1981. 

L’Arcadi va ser un autèntic mestre de militància i un referent moral indiscutible per a milers de persones i nombroses entitats i federacions que ens sentim hereves del seu llegat.

És per això, que des de Justícia i Pau Barcelona, volem mantenir viu el seu missatge, perquè la seva aposta és del tot actual i estem segures que, caminant amb esperança, un món més just i millor és possible.

La Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres vol ser un espai de trobada, obert a la participació de tota la ciutadania per tal de provocar una possibilitat real, viva i dinàmica per repensar entre totes i tots, el futur desitjat per a la nostra societat.

L’objectiu és crear una xarxa d’activistes per l’esperança. Actualment, hi ha una gran multitud de tipus d’activisme, però nosaltres volem formar una gran mobilització ciutadana que es proposi lluitar i treballar per viure en un món més just i més pacífic, i, per tant, un món millor.

Tanmateix, aquesta xarxa no serà possible si no hi ets tu! És per això que et convidem a assistir a una setmana carregada d’activitats i de valors. No hi pots faltar!