27
JUNY
22

27 JUNY 22

28
JUNY
22

28 JUNY 22

29
JUNY
22

29 JUNY 22

30
JUNY
22

30 JUNY 22

Firdaous Alaoui

Activista, podcaster, i ponent de drets humans, amb un focus en la lluita antiracista i en contra de la islamofòbia. Va començar amb catorze anys, dirigint manifestacions feministes, pel clima i antiracistes. Des de llavors, ha fet servir les xarxes socials per donar veu a diferents problemàtiques i moviments socials i polítics. Participarà en el Conversatori moderant i donant veu a les aportacions que arribin de les XXSS.

Tomàs Molina

Cap de meteorologia de Televisió de Catalunya i professor associat de la Universitat de Barcelona. És Ambaixador del Pacte Europeu pel Clima (European Cliate Pact Ambassador) de la Unió Europea i revisor dels IPCC AR5 i AR6. Actualment, està fent el doctorat en comunicació del Canvi Climàtic. Conduirà el Conversatori.

Brigitta Lamoure

Cupletista i activista social: la veu dels barris. Dinamitzarà La Plaça del Diàleg.

Indira García

Activista, dona, jove i gitana. Estudiant d’integració social. A través de la Fundació Secretariat Gitano treballa contra la discriminació, especialment per erradicar els estereotips sobre les dones gitanes. Participarà en el Conversatori moderant i donant veu a les aportacions que arribin de les XXSS.

Rosa Maria Calaf

Llicenciada en Dret i Periodisme. Ha sigut la corresponsal amb la trajectòria més llarga i variada de TVE. Destinada, entre altres, a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Roma, Viena, Hong Kong o Pequín. Ha informat sobre política i economia, conflictes i catàstrofes, cultura i societat. Membre de l'equip fundador de TV3. Actualment, es dedica a la docència i a la divulgació en l'àmbit educatiu i social i col·labora amb diverses institucions i ONG. Serà la conductora de La Pau del Cor.

Marisa Matias

Diputada al Parlament Europeu des de 2009 i vicepresidenta del grup de l’Esquerra (GUE/NGL). És membre titular de la comissió d’Indústria, Recerca i Energia, de la subcomissió de Drets Humans i de la comissió Especial sobre la Pandèmia de Covid-19: lliçons extretes i recomanacions per al futur. Participarà en el Conversatori responent al jovent.

Ravid Goldschmidt

Ravid és un dels primers músics del Handpan que, després de treballar amb els creadors del Hang a Suïssa (2003), va decidir dedicar tota la seva vida a aquest instrument únic i a desenvolupar un mètode per a tocar-lo. Participarà tocant diverses peces musicals durant La Pau del Cor.

Marta Gómez

Cantautora colombiana radicada a Barcelona. El seu treball entrellaça l’harmònic-melòdic de les seves cançons i lletres amb els principals ritmes llatinoamericans i amb les possibilitats sonores del jazz. Nominada a Billboard l’any 2005 i guanyadora de Latin Grammy en 2014. La seva música mostra preocupació per les diferents realitats del món. Dinamitzarà l’acte de cloenda de La Plaça del Diàleg.

Edgar Sapiña

Periodista que actualment està treballant a La Xarxa. També ha treballat al Planta Baixa de TV3, en premsa a eldiario.es i en ràdio a la COPE. A més ha treballat a mitjans com 8TV, Badalona Comunicació i TOT Barcelona. Presentarà el Conversatori substituint a Tomàs Molina.

Sergi Barrera

Actualment, és el Cap de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona. Fa més de 10 anys que hi treballa en altres càrrecs. Participarà en el Primer Bloc del Conversatori, responent les preguntes del jovent. Substituirà a Diana Riba.

Cor Gospel Clot

Cor sense ànim de lucre format per 90 cantaires, entre 5 i 88 anys. Tots els concerts que celebren són solidaris i benèfics. Al llarg d’aquests anys han celebrat, entre d’altres, concerts benèfics a l’Hospital Sant Joan de Déu, Mercat Lesseps, Marató de TV3… Participaran en La Pau del Cor.

BIGWÉ

Banda creada a Barcelona el curs 2020-2021. Formada per cinc integrants de l’Escola Superior d’Estudis Musicals. El seu estil propi està entre el R&B, el pop i l’afro i expressen, a través del seu so eclèctic i unes lletres plurilingües, reflexions sobre l’home i la dona, l’amor i el plaer. Participaran en el Conversatori.

ENTITATS

ALTRES

FINANÇADOR
PRINCIPAL:

Ajuntament de Barcelona

FINANÇADOR PRINCIPAL

GOLD

SILVER

BRONZE