Profundament units a Déu, als germans i a tota la creació

Implica l’amorosa consciència de no estar desconnectat de les altres criatures, de formar amb els altres éssers de l’univers una preciosa comunió universal. Per al creient, el món no es contempla des de fora sinó des de dins, reconeixent els llaços amb què el Pare ens ha unit a tots els éssers (Laudato si’ 220)

TEMPS DE LA CREACIÓ

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes per animar, des de la catequesi, l’escola o l’esplai, a viure en família el Temps de la creació, facilitant que els infants puguin entendre el seu significat i fent una especial incidència en l’educació per a la cura de la creació i l’espiritualitat ecosolidària.

Missa d’infants en el Temps de la creació

Càntics i pregàries al Creador

Podeu incorporar aquestes oracions a les vostres pregàries i celebracions, escollir-ne algunes per preparar una vetlla de pregària per la creació o simplement enviar-les a les famílies o lliurar-les als infants  per animar-los a lloar el Creador.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.