LAUDATE DEUM

A l’exhortació apostòlica LAUDATE DEUM el Papa Francesc urgeix a les comunitats catòliques i a totes les persones d’arreu del món a construir plegades, en l’esperit de l’ecologia integral, el futur que Déu vol per a la humanitat i tota la seva creació: un món més just, inclusiu, fraternal, pacífic i sostenible.

Propostes per donar resposta a l’exhortació LAUDATO DEUM

 

Incorporeu-vos a la xarxa d’entitats de casa nostra que estan treballant per assolir els objectius Laudato si’. Una xarxa oberta amb vocació de créixer i aplegar totes les entitats de l’església diocesana de Barcelona que vulguin implicar-se en l’acció comunitària per a la cura de la creació i impulsar la conversió ecològica integral.

Sumeu-vos a les campanyes, propostes i accions que programen altres entitats i aporteu les vostres per a poder-les compartir.

Inspireu-vos en les experiències d’altres comunitats i feu-nos arribar les vostres perquè puguem donar-les a conèixer.

Si encara no ho heu fet, incorporeu-vos a ECOPARRÒQUIA, feu el test d’autodiagnòstic de la vostra comunitat i planifiqueu els passos a seguir per avançar amb decisió pel camí de la conversió ecològica integral.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.