L’Esperit ens impulsa a actuar: som cuidador@s de la creació

Que el nostre sigui un temps que es recordi pel desvetllament d’una nova reverència davant la vida; per la ferma resolució d’aconseguir la sostenibilitat; per l’acceleració en la lluita per la justícia i la pau i per l’alegre celebració de la vida. (Laudato si’ 220)

PASQUA – PENTECOSTA

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes per animar, des de la catequesi, l’escola o l’esplai, a viure en família el temps de Pasqua i Pentecosta, facilitant que els infants puguin entendre el seu significat i fent una especial incidència en l’educació per a la cura de la creació i l’espiritualitat ecosolidària.

Celebració i compromís

Acció

Podeu unir-vos a la multitud de persones i  col·lectius que tenen cura de la casa comuna. 

Targetes de pregària

Podeu incorporar aquestes oracions a les vostres pregàries i celebracions, escollir-ne algunes per preparar una vetlla de pregària per la creació o simplement enviar-les a les famílies o lliurar-les als infants  per animar-los a demanar la força de l’Esperit del ressuscitat.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.