Tots som fills de Déu, formem part de la família humana i la nostra manera de viure repercuteix en els germans.

Moltes coses han de reorientar el seu rumb, però primer de tot la humanitat necessita canviar. Fa falta la consciència d’un origen comú, d’una pertinença mútua i d’un futur compartit per tots. Aquesta consciència bàsica permetria el desenvolupament de noves conviccions, actituds i formes de vida. (Laudato si’ 202)

ADVENT – NADAL

Us convidem a sumar-vos a les següents propostes per animar, des de la catequesi, l’escola o l’esplai, a viure en família l’advent i les festes nadalenques, facilitant que els infants puguin entendre el seu significat i fent una especial incidència en l’educació per a la cura de la creació i l’espiritualitat ecosolidària.

Missa d’infants en Temps d’advent

Pregàries i cançons

Podeu escollir-ne per iniciar una reflexió, per preparar una vetlla de pregària amb els infants o incorporarar-ne a les vostres pregàries i celebracions habituals per fer participar als nens i nenes. També podeu enviar les targes de pregària a les famílies o lliurar-les als infants per convidar-los a pregar plegats.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.