Pessebre

[siteorigin_widget class=”Auxin_Widget”][/siteorigin_widget]

Fem el pessebre

El Papa Francesc a la seva carta apostòlica sobre el significat i el valor del Pessebre ens deia:

“Davant del pessebre, la ment espontàniament va a quan érem infants i esperàvem amb impaciència el temps per a començar a construir-lo. Aquests records ens porten a prendre novament consciència del gran do que se’ns ha donat en transmetre’ns la fe; i al mateix temps ens fan sentir el deure i l’alegria de transmetre als fills i als nets la mateixa experiència. No és important com es prepara el pessebre, pot ser sempre igual o modificar-se cada any; el que compta és que aquest parli a la nostra vida. En qualsevol lloc i de qualsevol manera, el pessebre parla de l’amor de Déu, el Déu que s’ha fet nen per a dir-nos com és a prop de tot ésser humà, sigui quina sigui la seva condició.”

DESCARREGA LA CARTA en pdf

Us convidem a llegir-la i us oferim aquest material per ajudar les famílies a viure un Nadal allunyat de la febre consumista, que desdibuixa el seu autèntic sentit, i a descobrir amb els infants allò profund que s’amaga darrere els senzills elements del pessebre.

El llibre: "Ara que fem el pessebre…"

Aquest llibre de la col·lecció “Hola Jesús, hola Déu!” de l’editorial Claret ens pot ajudar a descobrir el misteri de Nadal amb els infants.

Orientacions per aprofundir en els continguts del llibre

En aquestes orientacions trobareu una breu reflexió i una activitat a fer amb els infants per cada pàgina del llibre, per ajudar-los a entendre-la millor tot fent-ne experiència.

DESCARREGA LES ORIENTACIONS  en pdf